Byggföretag Bollnäs

Schönning Bygg AB – Ett byggföretag för dig i Bollnäs

Schönning Bygg AB

Välkommen till Schönning Bygg AB, ett pålitligt byggföretag för dig i Bollnäs.  Efter många år inom byggbranschen har vi samlat på oss en gedigen kunskap och erfarenhet, vi har helt enkelt vad som krävs för att förverkliga dina visioner. Vi kan erbjuda ett brett utbud av tjänster till våra kunder i Bollnäs, allt från renoveringar till nybyggnationer. När du anlitar oss kan du alltid förvänta dig ett slutresultat som uppfyller dina önskemål och krav, vi sätter alltid kunden i fokus!

Om oss

Vi är ett tryggt och säkert val av byggföretag i Bollnäs, här finns en mångårig erfarenhet inom branschen som sträcker sig mer än 10 år tillbaka. Vår ambition är att leverera professionella arbeten utifrån kundens önskemål, till ett rättvist pris.

Vi riktar oss till såväl privatpersoner som företag i Bollnäs med omnejd!

Byggföretag Bollnäs

Små & stora uppdrag

För oss spelar uppdragets omfattning ingen roll, vi arbetar alltid med samma fokus på att leverera den perfekta slutprodukten.

Alltid nöjda kunder

Vi tror att en kombination av god service och ett ordentligt byggarbete är nyckeln till en nöjd kund. När du anlitar oss gör vi allt för att du ska bli nöjd!

Tjänster

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi på Schönning Bygg AB erbjuder ett brett utbud av byggtjänster till dig i Bollnäs med omnejd. Synonymt för alla våra arbeten är att kundens önskemål alltid står i centrum. När vi utför våra arbeten använder vi hantverkarmetoder som vi vet fungerar och material som håller hög kvalitet.

Nybyggnationer i Bollnäs

Vi är ett byggföretag som kan utföra de flesta olika nybyggnationerna! Invändigt kan vi hjälpa dig med platsbyggda lösningar för ditt hem, medan vi utvändigt kan utföra bland annat altanbyggen. Vi erbjuder även byggnation av friggebodar och hus. Kort och gott gör vi det mesta inom bygg och snickeri!

Renoveringar

När det kommer till renoveringar kan vårt byggföretag utföra allt från kompletta lägenhetsrenoveringar och köksrenoveringar till ordentligt utförda stambyten. Behöver du hjälp med renovering? Kontakta oss för en kostnadsfri offert redan idag, vi arbetar i Bollnäs med omnejd!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Schönning Bygg AB

Härnebo 936, 823 92 Holmsveden

070-553 27 06

schonningbygg@gmail.com

Byggföretag Bollnäs

Schönning Bygg AB är ett byggföretag som hjälper dig med det mesta inom branschen. Vi utför bland annat renoveringar, nybyggnationer, utbyggnader och stambyten. Vi arbetar i Bollnäs med omnejd

Byggföretag Bollnäs