Snickare Bollnäs

Schönning Bygg AB – Professionella snickare för dig i Bollnäs

Schönning Bygg AB

Välkommen till Schönning Bygg AB, pålitligt snickare för dig i Bollnäs. Efter många år inom byggbranschen har vi samlat på oss en gedigen kunskap och erfarenhet, vi har helt enkelt vad som krävs för att förverkliga dina visioner. Våra snickare kan erbjuda ett brett utbud av tjänster till våra kunder i Bollnäs, allt från renoveringar till nybyggnationer. När du anlitar oss kan du alltid förvänta dig ett slutresultat som uppfyller dina önskemål och krav, vi sätter alltid kunden i fokus!

Om oss

Vi är ett tryggt och säkert val av snickare i Bollnäs, här finns en mångårig erfarenhet inom branschen som sträcker sig mer än 10 år tillbaka. Vår ambition är att leverera professionella arbeten utifrån kundens önskemål, till ett rättvist pris.

Vi riktar oss till såväl privatpersoner som företag i Bollnäs med omnejd!

Snickare Bollnäs

Små & stora uppdrag

För oss spelar uppdragets omfattning ingen roll, våra snickare arbetar alltid med samma fokus på att leverera den perfekta slutprodukten.

Alltid nöjda kunder

Vi tror att en kombination av god service och ett ordentligt byggarbete är nyckeln till en nöjd kund. När du anlitar oss gör vi allt för att du ska bli nöjd!

Tjänster

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi på Schönning Bygg AB erbjuder ett brett utbud av byggtjänster till dig i Bollnäs som är i behov av snickare. Synonymt för alla våra arbeten är att kundens önskemål alltid står i centrum. När vi utför våra arbeten använder vi hantverkarmetoder som vi vet fungerar och material som håller hög kvalitet.

Nybyggnationer i Bollnäs

Vi har skickliga snickare som kan utföra de flesta olika nybyggnationerna! Invändigt kan vi hjälpa dig med platsbyggda lösningar för ditt hem, medan vi utvändigt kan utföra bland annat altanbyggen. Vi erbjuder även byggnation av friggebodar och hus. Kort och gott gör våra snickare det mesta inom bygg!

Renoveringar

När det kommer till renoveringar kan vårt byggföretag utföra allt från kompletta lägenhetsrenoveringar och köksrenoveringar till ordentligt utförda stambyten. Behöver du hjälp med renovering? Kontakta oss för en kostnadsfri offert redan idag, vi arbetar i Bollnäs med omnejd!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Schönning Bygg AB

Härnebo 936, 823 92 Holmsveden

070-553 27 06

schonningbygg@gmail.com

Snickare Bollnäs

Schönning Bygg AB är snickare som hjälper dig med det mesta inom branschen. Vi utför bland annat renoveringar, nybyggnationer, utbyggnader och stambyten. Vi arbetar i Bollnäs med omnejd

Snickare Bollnäs